Varovanje zasebnosti

Pravila o varovanju zasebnosti

V teh pravilih o varovanju zasebnosti na spletu („Pravila o varovanju zasebnosti”) se pojasnjuje kako M -Solutions (Decking.hr) uporablja osebne podatke navedene na naši spletni strani, mobilni spletni strani, mobilnih aplikacijah in ostalim digitalnih storitvah in izdelkih, ki jih kontrolira M -Solutions, in ki so povezani s temi Pravili o varovanju zasebnosti (skupni naziv: „spletna stran družbe M-Solutions”). M -Solutions ima funkcijo vodje obdelave osebnih podatkov skladno z veljavno zakonodajo.

Povzetek:

V tem povzetku je na kratko predstavljena naša Izjava o zasebnosti. Podrobnejše informacije preberite v celoviti Politiki o varovanju zasebnosti na spletni strani.

 • Informacije, ki jih zbiramo
 • Kako uporabljamo vaše informacije
 • Informacije, ki jih delimo
 • Vaša izbira zasebnosti
 • Varnost
 • Spremembe v naši Izjavi o zasebnosti

Informacije, ki jih zbiramoamo

M -Solutions na spletni strani decking.si zbira naslednje vrste informacij:

 • Informacije, ki jih navedete. Osebni podatki, ki jih navedete pri registraciji za naše izdelke in storitve, pri odgovorih v vprašalnike ali ankete ali pri kontaktih s podporno službo uporabnikom družbe M -Solutions
 • Avtomatski zbrane informacije.
 • Vaš IP naslov in informacije, ki vas ne identificirajo pri vašem obisku spletne strani družbe M -Solutions se lahko zbirajo avtomatski s pomočjo tehnologij za spremljanje kot so piškotki. Vaš program za brskanje po spletu je lahko nastavljen tako, da odkloni vse piškotke. Vendar vam piškotki lahko dovolijo, da izrabite nekatere od ključnih značilnosti spletnih strani, ki mogoče ne bodo delovale, če zavrnete piškotke.
 • Informacije zbrane iz drugih virov.
 • Lahko kombiniramo informacije o vas, ki smo jih dobili iz spletne strani družbe M -Solutions, informacije pridobljene izven mreže ali od zunanjih virov.

Kako se koristimo vašim informacijama

M -Solutions uporablja informacije, ki jih zbiramo za naslednje namene:

 • da bi vam zagotovili iskane izdelke in storitve družbe M -Solutions
 • da bi vam nudili in zagotovili informacije o podobnih in/ali povezanih izdelkih in storitvah
 • da bi prilagodili in izboljšali vaše izkušnje na spletni strani družbe M -Solutions
 • dda bi na splošno izboljšali naše izdelke in spletne strani družbe M -Solutions ter za ostale interne namene poslovanja
 • pravne obveznosti obveščanja in poročanja organov.

Skladno z evropskimi zakoni o varovanju podatkov, družba M -Solutions mora imeti pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov. Pravna podlaga, ki se uporablja v posameznem primeru bo odvisna o tega za kateri od določenih, prej opisanih namenov družba M -Solutions obdeluje vaše osebne podatke.

 • V določenih primerih M -Solutions lahko zahteva vaš pristanek za zbiranje in obdelavo vaših osebnih podatkov. Ce se odločite dati svoje soglasje, ga pozneje lahko prekličete tako, da nam to sporočite na način opisan v poglavju „Vaš izbor zasebnosti”. Upoštevajte, da preklic soglasja ne bo vplival na obdelavo, ki je že narejena
 • V nekaterih primerih je obdelava vaših osebnih podatkov lahko nujna, da bi postopek bil skladen s pristojnim zakonom ali uredbo, ali zaradi izvajanja sklenjene pogodbe. Mogoče ne boste mogli odstopiti od te obdelave, ali bi vaša odločitev, da odstopite lahko vplivala na našo sposobnost izpolnitve pogodbenih obveznosti za katere smo se obvezali.
 • Še v nekaterih primerih družba M -Solutions lahko obdeluje vaše osebne podatke na podlagi legitimnih interesov družbe M -Solutions,  da vas obvešča o naših izdelkih in storitvah ter o znanstvenih raziskovanjih in možnostih izobraževanja. Imate pravico odstopiti od vsake takšne obdelave vaših osebnih podatkov. To lahko naredite tako, da nam to sporočite na način opisan u poglavju „Vaša izbira zasebnosti”

Aktivnosti obrade mogu uključivati bilježenje, organizaciju, strukturiranje, pohranu, prilagodbu ili izmjenu, pronalaženje, obavljanje uvida, uporabu, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje osobnih podataka. Osobni podatci koje prikupimo o vama mogu biti pohranjeni pet godina od naše zadnje interakcije s vama, nakon čega će se podatci arhivirati samo onoliko dugo koliko je to razumno potrebno u prethodno navedene svrhe, u skladu s nadležnim zakonima.

Informacije, ki jih delimo

Družba M -Solutions ne prodaja ali razkriva vaše osebne podatke tretjim osebam brez vašega soglasja razen:

 • Podružnicam in ponudnikom storitev tretje strani, da bi na naši spletni strani nudili storitve in informacije, vključno z spletnim marketingom in oglaševanjem ter podprli naše poslovanje. Od navedenih spletnih strani zahtevamo, da osebne podatke uporabljajo skladno s to Izjavo o zasebnosti
 • Podružnicam, da bi ponujale in dajale informacije o povezanih izdelkih in storitvah. Ne delimo osebne podatke iz držav, ki zahtevajo soglasje, razen če je soglasje za deljenje podatkov s povezanimi podružnicami pridobljeno že v naprej. Od navedenih spletnih strani zahtevamo, da uporabljajo osebne podatke skladno s to Izjavo o zasebnosti
 • Drugi družbi v zvezi s prodajo ali prenosom ene od naših proizvodnih linij ali oddelkov, kar vključuje storitve, ki se ponujajo preko ene od podružnic družbe M -Solutions ali več njih

V primeru, da družba M -Solutions odloči reorganizirati našo družbo ali odstopiti od nje s prodajo, združevanjem ali akvizicijo, družba M -Solutions lahko deli osebne podatke o vas z dejanskimi ali  možnimi kupci. Od vseh dejanskih ali možnih kupcev bomo zahtevali, da z vašimi osebnimi podatki ravnajo na način, ki je v skladu s to izjavo.

Vse povezane podružnice lahko najdete tukaj.

Vaša izbira zasebnosti

Imate pravico dobiti na vpogled izvod osebnih podatkov o vas, ki jih posedujemo ter imate pravico iskati od nas, da popravimo vaše netočne ali nepopolne osebne podatke. Imate pravico prejemati podatke, ki se nam jih zaupali, v strojno berljivem formatu ter jih prenesti drugemu operaterju obdelave. Prav tako lahko zahtevate brisanje svojih osebnih podatkov ali omejitev njihove obdelave ter imate pravico na ugovor na obdelavo vaših osebnih podatkov. Da bi zahtevali dostop do vaših osebnih podatkov, poudarili kar vas skrbi, vložili ugovor ali zahtevek za popravek, ali da bi odstopili od določenih programov, sporočite našemu Vodji za vprašanja zasebnosti s klikom na povezavo „Kontakt” na spletni strani družbe M -Solutions, ki jo uporabljate, z uporabo kontaktnih informacij družbe M -Solutions v mobilni aplikaciji družbe M -Solutions, ki jo uporabljate ali preko e-pošte na naslov info@decking.si. Prav tako lahko pošljete pismo na naslednji naslov:

M -Solutions
N/r: Privacy
Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana
Slovenia

Odgovornost nadležnog tijela za zaštitu podataka u Hrvatskoj jest osigurati da se u zemlji Hrvatskoj pridržava zakona o privatnosti. Za više informacija o svojim pravima na privatnost ili ako ne možete riješiti problem izravno s nama te želite uložiti pritužbu, obratite se na: info@ddecking.si.

Varnost 

Družba M -Solutions izvaja kontrole, da bi ščitila in zavarovala osebne podatke. Vendar kadar osebne podatke delite na spletu, vedno obstaja določen riziko, da nepooblaščena tretja oseba lahko pride do vaših informacij.

Spremembe v naši Izjavi o zasebnostisti

Redno preverjajte našo Izjavo o zasebnosti, ker občasno lahko spremenimo ali ažuriramo dele teh Pravil o varovanju podatkov, kar je predmet vseh uporabnih zahtev za soglasje. Vse spremembe bodo pravočasno na tej spletni strani, skupaj z novim datumom veljavnosti, ki bo viden na vrhu te strani.