Pogoji uporabe

Osnovni podatki, ki jih dajete z obiskom spletne strani družbe M- Solutions

Družba M- Solutions zbira osebne informacije, ki jih dajete na spletni strani družbe M- Solutions, takrat ko kupujete izdelek, da bi dobili marketinške izdelke in informacije, navežete stik z uporabniško službo družbe M- Solutions ali odgovorili na vprašalnike  ali ankete družbe M- Solutions One lahko vključujejo:

  • kontaktne informacije kot je vaše ime, naslov, telefonska številka ali naslov elektronske pošte
  • registracijske informacije kot so vaše uporabniško ime in geslo
  • informacije o zaposlitvi, izobrazbi in ostale spremljajoče informacije, kadar sprašujete o možnosti zaposlitve v družbi M- Solutions
  • vsebine, ki jih vi lahko navedete (npr.  pri izpolnjevanju našega spletnega kontaktnega obrazca ali pri pošiljanju drugih podatkov).

Osebni podatki, ki jih dajete v času ostalih interakcij z družbo M- Solutions

Lahko se obrnete na družbo M- Solutions zato, da postavite vprašanja,  razpravljate o svojim dvomih ali prijavite probleme v zvezi z našimi izdelki. V kolikor komunicirate z družbo M- Solutions, ali od nje iščete informacije, mogoče boste morali navesti svoje kontaktne podatke, kakor tudi vse osebne podatke, ki so pomembni za vaš zahtevek.

Podatki, ki se lahko zbirajo avtomatično

Kadar uporabljate spletno stran družbe M- Solutions, prav tako lahko avtomatski zbiramo določene informacije o uporabi ter o napravi, kot je opisano v nadaljevanju.

IP naslov

Kadar obiskujete spletno stran družbe M- Solutions, lahko zabeležimo naslov internetnega protokola („IP”) vašega računalnika ali druge elektronske naprave. IP naslov identificira elektronsko napravo, ki jo uporabljate za dostop do spleta, kar nam omogoča komunikacijo z vašim računalnikom v času ko raziskujete spletno stran družbe M- Solutions in prilagaja vsebino svojim potrebam.

Piškotki inostale tehnologije spremljanja

Informacije o vaši uporabi spletne strani družbe M- Solutions zbiramo tudi s tehnologijami spremljanja, kot so piškotki in web-lokatorji. „Piškotek” je edinstvena numerična koda, ki se prenese na vaš računalnik z namenom spremljanja vaših interesov in preferenc ter, da bi vas lahko prepoznali kot obiskovalca, ki se vrača. „Web-lokator” je transparentna grafična slika postavljena na spletno stran, e-pošto ali oglas, ki omogoča spremljanje vsebin, kot so aktivnost uporabnika in promet spletne strani. Te  tehnologije pomagajo pri pomnjenju vaših zanimanj in omogočajo nam, da vam ponudimo vsebine in značilnosti, ki vas bodo verjetno najbolj zanimale na podlagi analize podatkov o klikih, ki kažejo vaše  prejšnje aktivnosti na spletni strani družbe M- Solutions Pri oglaševanju uporabljamo servis Google Display Advertising (oziroma njegove storitve Retargeting with Google Analytics, Google Display Network Impression Reporting, DoubleClick Campaign Manager integration in Google Analytics Demographics in Interest Reporting), da bi vam lahko (1) pokazali svoje oglase na drugih spletnih straneh na podlagi vaših prejšnjih obiskov spletne strani družbe M- Solutions i (2) bolje razumeli vtise, ki jih na vas puščajo naši oglasi ter uporaba oglaševalskih servisov. Kadar gre za servis Google Analytics Demographics and Interest Reporting, lahko uporabimo podatke iz Googleovega oglaševanja na podlagi zanimanja ali podatke publike tretje strani (kot so starost, spol in interesi) zraven servis Google Analytics, da bi razumeli in izboljšali svoje marketinške kampanje in vsebino spletne strani.

Del našega spletnega oglaševanja se izvaja preko servisa Google Display Advertising. v sklopu tega programa uporabljamo značilnosti servisa Google Analytics, kot je Retargeting. V zvezi s to značilnostjo in ostalimi značilnostmi, ki jih ponujajo oglaševalske mreže, lahko mi in operaterji oglaševalskih mrež, vključno z Google, uporabljamo piškotke tretje strani (kot je DoubleClick piškotek), v nekaterih primerih tudi piškotke prve strani (kot je Google Analytics piškotek), da bi lahko informirali, optimizirali in ponujali oglase po celem internetu na podlagi prejšnjih obiskov uporabnikov spletne strani družbe M- Solutions. Ko obiščete spletno stran družbe M- Solutions, vam lahko pokažemo tudi oglase naših podružnic.

Servis Google Ads lahko izključite tako, da greste na spletno stran http://www.google.com/ads/preferences. Če ne želite, da servis Google Analytics uporablja vaše podatke, v svoj brskalnik lahko instalirate dodatek s katerim izključujete Google Analytics. Dodatek lahko prevzamete na spletni strani za izklapljanje servisa Google Analytics.

Ta spletna stran družbe M- Solutions ni zasnovana, da bi odgovarjala na signale o ne spremljanju, ki jih dobi iz brskalnika.

Več o piškotkih in ostalih tehnologijah spremljanja, vključno z načinom kako jih onemogočiti, lahko dobite na spletni strani http://www.allaboutcookies.org/. Upoštevajte, da so nekateri piškotki nujni za delovanje naše spletne strani, zato bo njihovo brisanje ali onemogočanje zmanjšalo učinkovitost spletne strani.

Spremljanje mobilne naprave

Nekatere spletne strani družbe M- Solutions, so dostopne kot mobilne aplikacije ali mobilne spletne strani, ki jih lahko uporabljate na svoji mobilni napravi. Če za dostop do spletne strani družbe M- Solutions in njihovo uporabo uporabljate mobilno napravo, ob predhodno napisani informaciji, lahko zbiramo tudi naslednje informacije specifične za mobilno napravo: identifikacijska številka naprave ali reklame, vrsto naprave, vrsto hardvera, naslov kontrole dostopa mediju („MAC”), mednarodno identiteto mobilne naprave („IMEI”), verzijo vašega mobilnega operativnega sistema, platformo, ki jo  uporabljate za dostop do spletne strani družbe M- Solutions ali za njeno prevzemanje (npr. Apple, Google, Amazon, Windows), informacije o lokaciji in informacije o uporabi za vašo napravo in vaš obisk spletne strani družbe M- Solutions

Informacije pridobljene iz drugih virov

Informacije o vas lahko kombiniramo tako, da informacije zabeležene pri obisku spletne strani družbe M- Solutions kombiniramo z informacijami zabeleženimi pri obiskih drugih spletnih strani družbe M- Solutions Prav tako lahko kombiniramo informacije, ki se zbirajo na spletni strani družbe M- Solutions z informacijama, ki smo jih pridobili zunaj mreže, kakor tudi z informacijama, ki smo jih dobili od tretjih strani.

Kako uporabljamo vaše podatke

Vaše osebne podatke uporabljamo z namenom, da bi vam ponudili izdelke in storitve, ki jih iščete, komunicirali z vami, izboljšali vaše izkušnje na spletni strani družbe M- Solutions, na splošno  izboljšali svoje izdelke in storitve, kakor tudi za ostale poslovne namene. Ta uporaba prav tako lahko vključuje evidentiranje, organizacijo, strukturiranje, hrambo, prilagajanje ali zamenjavo, iskanje, izvajanje vpogledov, uporabo, odkrivanje s prenosom, širjenjem ali nudenje dostopa na drugi način, usklajevanje ali kombiniranje, omejevanje, brisanje ali uničevanje osebnih podatkov. Osebni podatki, ki jih zberemo o vas so lahko shranjeni pet let od naše zadnje interakcije z vami, po tem datumu se bodo podatki arhivirati le toliko časa, koliko je to razumno potrebno za prej navedene namene, skladno z določili pristojne zakonodaje.

Nudenje izdelkov in storitev, ki ste jih iskali

Če se odločite za nakup našega izdelka ali prejemati naše storitve, osebne podatke, ki jih dajete spletni strani družbe M- Solutions uporabljamo za upravljanje vaših naročil in računov, obdelavo plačil, odgovore na vaša vprašanja, nudenje iskanih storitev in zagotavljanje optimalne uporabniške izkušnje.

Marketing

Od družbe M- Solutions in njenih podružnic, prav tako lahko prejmete marketinške informacije, na primer ponudbe o izdelkih ali storitvah povezanih z družbo M- Solutions, pozive k sodelovanju pri anketah o naših izdelkih ali obvestila o posebnih promocijskih aktivnosti. V takšnih primerih bomo uporabljali vaše kontaktne in ostale osebne podatke, da bi vam pošiljali marketinške informacije.

Izkušnje prilagojene uporabniku

Osebni podatki, ki jih navedete se lahko uporabljajo za pripravo ponudb, informacij ali storitev  prilagojenih uporabniku, oziroma zasnovanih z ozirom na vaše interese in preference. Prav tako lahko uporabimo IP naslov in podatke, ki jih prejemamo avtomatično s pomočjo piškotkov ali podobnih tehnologij spremljanja, da bi spletno stran družbe M- Solutions naredili bolj enostavno za uporabo in navigacijo ter da bi personalizirali vsebino na spletni strani družbe M- Solutions ob predvidevanjih, katere informacije in storitve bi vas lahko zanimale.

Izboljšanje poslovanja in izdelkov

Družba M- Solutions analizira informacije, ki ste jih dali, da bi ugotovila nova dejstva, ki bi ji lahko pomagala pri boljšem razumevanju potrebe uporabnika in da izboljša, razvije in oceni izdelke, storitve, materiale in programe. Za navedene namen družba M- Solutions ne uporablja informacije s katerimi bi vas lahko neposredno identificirala.

Analitika in izboljšanje spletne strani

Informacije, ki ste jih dali in informacije o vaši uporabi spletne strani družbe M- Solutions, ki jih zbiramo avtomatično lahko uporabimo pri spremljanju uporabniških vzorcev prometa in preferenc zaradi izboljšanja, analize in optimizacije spletne strani.

Varnost podatkov

Družba M- Solutions izvaja razumne tehnične, administrativne in fizične kontrole z namenom zaščite vseh osebnih podatkov zbranih preko spletne strani družbe M- Solutions Vendar, vedno obstaja nivo rizika, da nepooblaščena tretja stran lahko prestreže internetni prenos ali da nekdo najde način kako obiti naše varnostne sisteme. Prosimo vas, da ste izjemno pozorni pri pošiljanju osebnih podatkov preko spleta, še posebej informacije povezane z denarjem. Družba M- Solutions ne jamči, da nepooblaščene tretje strani ne bodo imele dostop do vaših osebnih podatkov. Zato pri pošiljanju osebnih podatkov spletni strani družbe M- Solutions morate pretehtati tako koristi, kot tudi rizike.

Spletne strani tretje strani in dodatki za družbena omrežja

Ta Izjava o zasebnosti se ne nanaša na spletne strani družbe M- Solutions, ki niso povezane s to Izjavo o zasebnosti ali s spletnimi stranmi tretjih, na katere se lahko povezujejo spletne strani družbe M- Solutions. Spletna stran družbe M- Solutions lahko uporablja dodatke za družbena omrežja (npr. gumb „Like” na Facebooku, gumb „Deli na Twitteru”), da bi vam omogočila enostavno izmenjavo informacij z drugimi. Ob obisku spletne strani družbe M- Solutions, operater dodatkov za družbena omrežja postavi na vaš računalnik ali drugo elektronsko napravo piškotek, ki temu operaterju omogoča, da prepozna posameznike, ki so pred tem obiskali našo spletno stran. Če ste registrirani na družbenem omrežju (npr. Facebook, Twitter), bo dodatek za družbena omrežja v času ko brskate po naši spletni strani, omogočil tej družbeni mreži, da prejme informacijo o tem, da ste obiskali našo spletno stran družbe M- Solutions Dodatek za družbena omrežja prav tako omogoča družbeni mreži, da deli informacije o vaših aktivnostih na naši spletni strani družbe M- Solutions z ostalimi uporabniki družbenega omrežja. S temi postavkami deljenja upravlja družabno omrežje in so za njih pristojna njihova Pravila o varovanju zasebnosti.

Spremembe v naših Pravilih o varovanju zasebnosti

Osebne podatke bomo uporabljali le na način opisan v teh veljavnih Pravilih o varovanju zasebnosti, kadar so informacije pridobljene od vas ali kadar ste jih vi odobrili. Vendar si pridržujemo pravico v katerem koli trenutku spremeniti pogoje teh Pravil o varovanju zasebnosti, kar je odvisno od vseh veljavnih zahtev za odobritev. Vse spremembe Pravil o varovanju zasebnosti bodo objavljene na tej spletni strani, skupaj z datumom začetka veljavnosti. Družba M- Solutions vam svetuje, da redno preverjate ali je prišlo do kakšnih sprememb v Pravilih o varovanju zasebnosti. Z vsemi osebnimi podatki, ki bodo zbrani na podlagi vaše kontinuirane uporabe spletne strani družbe M- Solutions bomo ravnali skladno s trenutno objavljenimi Pravili o varovanju zasebnosti.

Dodatni jezik za Pogoje uporabe na spletu

Zasebnost in varnost

Družba Decking („Decking.hr”), skupaj s svojimi podružnicami in družbami-hčerami, spoštuje vašo zasebnost, ceni naš odnos ter je predana hranjenju vaše zasebnosti. Razumemo koliko je našim klientom in obiskovalcem spletne strani družbe M- Solutions pomembna zasebnost. Osebne podatke, s katerimi je možno osebno identificirati posameznika uporabljamo z upoštevanjem naših Pravil o varovanju zasebnosti. Z dostopom na spletno stran družbe M- Solutions in njeno uporabo se strinjate s tem, da ste zavezani s temi pravili o varovanju zasebnosti.

Razumete in s tem soglašate, da pri sporočanju svojih informacij, ki vas lahko osebno identificirajo spletni strani družbe M- Solutions ni možno zagotoviti absolutno jamstvo varnosti, čeprav družba M- Solutions izvaja zaščitne ukrepe, da bi preprečila nepooblaščeni dostop in prestrezanje. V MALO VERJETNEM PRIMERU PRESTREZANJA ALI NEPOOBLAŠČENEGA DOSTOPA KLJUB VLOŽENIM NAPOROM, DRUŽBA M- Solutions NE PREVZEMA ODGOVORNOST ZA TAKŠNA PRESTREZANJA ALI NEPOOBLAŠČEN DOSTOP, KAKOR TUDI ZA KAKRŠNO KOLI IZRAVNAVO POSREDNO, POSEBNO, NAKLJUČNO ALI POSLEDIČNO ŠKODO (VKLJUČNO Z IZGUBLJENIM DOBIČKOM), KI JO UTRPIJO KLIENT ALI UPORABNIK CELO TAKRAT, KADAR JE DRUŽBI M- Solutions PREDHODNO SVETOVANO, DA OBSTAJA MOŽNOST TAKŠNIH ŠKOD, DRUŽBA M- Solutions NE IZJAVLJA, NITI IZRECNO NITI IMPLICITNO, DA SO INFORMACIJE, KI JIH NAVEDE KATERI KOLI KLIENT VARNE PRED PRESTREZANJEM ALI NEPOOBLAŠČENIM DOSTOPOM TER NE DAJE NIKAKRŠNA IMPLICITNA JAMSTVA ZA TRŽNA JAMSTVA IN PRIMERNOSTI ZA DOLOČEN NAMEN. VSAK UPORABNIK JE ODGOVOREN ZA ZAUPNOST SVOJEGA GESLA.